Смеречанський Р., Каглян О., Миронюк І., Никифорук В. Віків минулих твердь

Ставок:
1
Макс. ставка:
420 грн
Додано:
24.05.2021, 17:23
Стежить за лотом: Ніхто не стежить
Додано:
24.05.2021, 17:23
Смеречанський Р., Каглян О., Миронюк І., Никифорук В. Віків минулих твердь
Лот проданий (1 ставка)
27.05.2021, 17:23:38
420 грн
Смеречанський Р., Каглян О., Миронюк І., Никифорук В. Віків минулих твердь

Опис

Матеріал:
бумага
Стан:
отличное
Реставрація:
нет
Дефекти:
нет
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
при встрече в Киеве
Новая почта
(згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Віків минулих твердь : Городенківщина в старих документах і світлинах /Р. Смеречанський, О. Каглян, І. Миронюк, В. Никифорук. – Івано-Франківськ : Лілея – НВ, 2014. – 199 с. : іл.
200 Х 270 мм
Книга-альбом є унікальним виданням, яке створили історики, краєзнавці, закохані у свій край науковці. Понад 1100 світлин, маловідомі і зовсім невідомі матеріали з архівів Львова, Києва, Івано-Франківська, Кракова, Варшави, Відня, документи просопографічного характеру, окремі матеріали про відомих і маловідомих громадських діячів, політиків. Не менш цінними є короткі інформаційні відомості безпосередніх учасників і свідків подій, пересічних жителів міста і краю, які належали до різних релігійних громад, були представниками різних національностей, але об’єднані єдиним етнонімом «покутяни». Науково-популярне видання, яке складається з 21 розділу, цінне тим, що виходить за межі усталеного напряму української історіографії – пропонує погляд на історичні процеси крізь призму історії повсякденності, регіональної історії.
Книга – цінне історичне й історіографічне джерело для науковців, краєзнавців, студентів, учнів, не байдужих до історії рідного краю, своєї Батьківщини.

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: