МД "Чінгісхан"

Ставок:
1
Макс. ставка:
4 500 грн
Додано:
17.11.2019, 21:45
Стежить за лотом: 12 людей
Додано:
17.11.2019, 21:45
МД "Чінгісхан"
Лот проданий (1 ставка)
20.11.2019, 21:45:45
4 500 грн
МД "Чінгісхан"

Опис

Стан:
Виробник:
Матеріал:
Різний
Стан:
Б.У.
Реставрація:
Не було.
Дефекти:
Незначні дрібні подряпини.
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Укр. пошта. Нова пошта. (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Вітаю шановні форумчани. Пропоную Вашій увазі МД "Чінгісхан". Після роздумів, вирішив навесні 2015 року його придбати. Ремонту ніякого не було. З катушкою все гаразд. Зберігався в належних умовах. Нічого не бовтається, не шатається, штанга тримається впевнено, лишній раз намагався не розбирати для чого й було пошито рюкзак. На полі відчував себе "Монстром", справжня "бойова машина". Буратінка, "корона-ворона" інший дріб'язок бачить на "Ура". Не одноразово ходили в парі з Хп деусом, різниці не було помічено. На вибитих місцях з глибини піднімав монети в тому числі - орти, мідні п'ятаки, а це великі монети. Аська в цей момент просто "курила" десь з боку.
Фанатом глибоких ямів не являюсь, але якщо вже зловив впевнений сигнал тоді вже мусив копати. Через 3-4 виходи, я повністю його зрозумів. Легко відрізняв, де кольоровий, а де чорний і глибокий сигнали.
Даним МД повністю задоволений. Служив мені "Вірою і правдою", я ж свого боку його беріг. Продаю без доків не можу знайти, якщо знайду повідомлю.
В ньому впевнений повністю, хто придбає не пожалкує. За такі кошти це мабуть найкращий вибір, особливо для початківців. Після покупки, надам більш розгорнуту інформацію, щодо пошуку, якщо звісно винекне необхідність.
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: