Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!

Ставок:
1
Макс. ставка:
1 000 грн
Додано:
15.01.2024, 21:30
Стежить за лотом: 3 людей
Додано:
15.01.2024, 21:30
Лот проданий за бліц-ціною (1 ставка)
15.01.2024, 23:00:10
1 000 грн
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №2
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №3
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №4
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №5
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №6
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №7
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №8
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №9
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №10
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №11
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №12
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №13
ОписВсі фотографії лота 12
Обкладинка:
Основний вид ілюстрацій:
Матеріал:
Видавництво: Видавничий Дім «НАУТІЛУС».
Високоякісна поліграфія: надруковано в Словаччині!
Енциклопедичний формат кожного тому : 28,7 х 22,2 х 5,5 см
Обсяг : LII+ 2688 =2740 сторінок. Вага: 4,73 кг.
Мови видання : Українська,англійська.
Видавництво: Видавничий Дім «НАУТІЛУС». Високоякісна поліграфія: надруковано в Словаччині! Енциклопедичний формат кожного тому : 28,7 х 22,2 х 5,5 см Обсяг : LII+ 2688 =2740 сторінок. Вага: 4,73 кг. Мови видання : Українська,англійська.
Стан:
Стан : дуже добрий.Тверда високоякісна видавнича палітурка з тисненням позолотою всіх написів на обкладинках та корінцях+ кольорова суперобкладинка з багатою позолотою. Непомітні незначні дефекти суперобкладинок та палітурки. Обидва томи без втрат, без бібліотечних штампів діючих державних бібліотек! Комплект буде цікавий колекціонерам- бібліофілам: на титулах є відтиски гербового екслібрису другого власника - із зображенням королівської лілії в обрамленні корони та з написом «Ex Libris Andrew Kandya». Цей художній екслібрис у вузькому середовищі справжніх книголюбів має колекційну цінність, бо вже давно став символом знаку якості антикварних та букіністичних видань не лише в Україні, а й у багатьох зарубіжних країнах.
* * *
Редколегія цього 2-томного перекладу медичного словника Дорланда, який містить 2740 сторінок і понад 2,3 млн слів, складається з більш як 80 найкваліфікованіших науковців-медиків, мовознавців і редакторів з України. Даний ‘‘Ілюстрований медичний словник Дорланда’’ сьогодні є найбільшим українсько-англійським ілюстрованим медичним словником, що охоплює термінологічні поняття з усіх розділів медицини, фармації, ветеринарії та інших галузей, дотичних до медицини.
Стан : дуже добрий.Тверда високоякісна видавнича палітурка з тисненням позолотою всіх написів на обкладинках та корінцях+ кольорова суперобкладинка з багатою позолотою. Непомітні незначні дефекти суперобкладинок та палітурки. Обидва томи без втрат, без бібліотечних штампів діючих державних бібліотек! Комплект буде цікавий колекціонерам- бібліофілам: на титулах є відтиски гербового екслібрису другого власника - із зображенням королівської лілії в обрамленні корони та з написом «Ex Libris Andrew Kandya». Цей художній екслібрис у вузькому середовищі справжніх книголюбів має колекційну цінність, бо вже давно став символом знаку якості антикварних та букіністичних видань не лише в Україні, а й у багатьох зарубіжних країнах. * * * Редколегія цього 2-томного перекладу медичного словника Дорланда, який містить 2740 сторінок і понад 2,3 млн слів, складається з більш як 80 найкваліфікованіших науковців-медиків, мовознавців і редакторів з України. Даний ‘‘Ілюстрований медичний словник Дорланда’’ сьогодні є найбільшим українсько-англійським ілюстрованим медичним словником, що охоплює термінологічні поняття з усіх розділів медицини, фармації, ветеринарії та інших галузей, дотичних до медицини.
Реставрація:
Не потребує реставрації
Не потребує реставрації
Дефекти:
Сліди користування книгами - незначні, майже непомітні дефекти суперобкладинок та палітурки.
Сліди користування книгами - незначні, майже непомітні дефекти суперобкладинок та палітурки.
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Львів
Оплата:
Оплата на карту Приватбанку або накладений платіж після передоплати. Є можливість оплати готівкою - на зустрічі у Львові.
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, вантажоперевізники, особисто на зустрічі у Львові. Доставка здійснюється за рахунок Покупця. (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Букіністичне малотиражне ілюстроване
медичне наукове видання академічного рівня.
Англо-український
ілюстрований
медичний словник Дорланда
в 2-х томах .
Том 1. A-L . XXVI ;1-1354 c.22 таблиці,28 схем.
Том 2. M-Z. XXVI ;1355-2688 c. 24 таблиці,56 схем.
Повний комплект!
29- е видання .
Редактори видання:
Професори П. Джуль і Б. Зіменковський.
Львів, 2003 р.
* * *
Це 2-е українське видання (переклад 29-го американського видання) фундаментального знаменитого двохтомного «Ілюстрованого медичного словника Дорланда»! Уперше опублікований у 1900 році Словник Дорланда є найвідомішим у світі медичним словником, бестселером і міжнародно визнаним стандартом посилань. Понад 100 років Словник ДОРЛАНДА відображає прогрес у галузі медицини, забезпечуючи лікарів та студентів необхідною термінологією, інструментарієм та методиками, без яких немислиме покращення медичних послуг, проведення наукових досліджень та досягнення успіху. Крім того, він сприяє самоосвіті пацієнтів.
Оригінальний англомовний "Медичний Словник Дорланда" витримав 29 видань! При кожному новому перевиданні постійно додаються нові терміни з усіх галузей медичних знань з урахуванням відкриття нових напрямків та найновіших досягнень у біології, генетиці, медичній науці та практиці.
Його переклад українською мовою є основною точкою відліку в українській медичній термінології у ХХІ столітті .Вихід у світ у 2003 році оригінального українського перекладу та адаптації «Ілюстрованого медичного Словника Дорланда» , який є найбільш авторитетним англомовним медичним словником у світі, став важливим явищем у розвитку української медичної термінології.
Ця друга україномовна версія з англійськими вступними словами та українськими еквівалентами і визначеннями є безцінним знаряддям для практикуючих лікарів.Цей словник забезпечує українським лікарям доступ до англомовної медичної літератури з усього світу.
У 2-х величезних фоліантах даного україномовного перекладу 29-го американського видання «Словника Дорланда» поміщено:
• Понад 8100 нових термінів – загалом 121160( більше 2 300 000 слів) !
• Більш як 7600 нових статей – загалом 117 469 !
• Понад 820 ілюстрацій (із них 566 - абсолютно нові!),
• Додану наскрізну рубрикацію медичних термінів (Medical Subject Headings -MeSH),
• Анатомічні статті, що відповідають Анатомічній термінології Terminologia Anatomica 1998 року,
• Всеохопні зміни, що відображають сучасний рівень теоретичних та практичних знань у галузі медицини,
• 46 таблиць,84 схеми, 13 додатків та чимало інших удосконалень, які роблять Словник Дорланда ще ґрунтовнішим та зручнішим у користуванні!
• Найбільш точний і правильний переклад найновішої медичної термінології сучасною українською мовою!
Букіністичне малотиражне ілюстроване медичне наукове видання академічного рівня. Англо-український ілюстрований медичний словник Дорланда в 2-х томах . Том 1. A-L . XXVI ;1-1354 c.22 таблиці,28 схем. Том 2. M-Z. XXVI ;1355-2688 c. 24 таблиці,56 схем. Повний комплект! 29- е видання . Редактори видання: Професори П. Джуль і Б. Зіменковський. Львів, 2003 р. * * * Це 2-е українське видання (переклад 29-го американського видання) фундаментального знаменитого двохтомного «Ілюстрованого медичного словника Дорланда»! Уперше опублікований у 1900 році Словник Дорланда є найвідомішим у світі медичним словником, бестселером і міжнародно визнаним стандартом посилань. Понад 100 років Словник ДОРЛАНДА відображає прогрес у галузі медицини, забезпечуючи лікарів та студентів необхідною термінологією, інструментарієм та методиками, без яких немислиме покращення медичних послуг, проведення наукових досліджень та досягнення успіху. Крім того, він сприяє самоосвіті пацієнтів. Оригінальний англомовний "Медичний Словник Дорланда" витримав 29 видань! При кожному новому перевиданні постійно додаються нові терміни з усіх галузей медичних знань з урахуванням відкриття нових напрямків та найновіших досягнень у біології, генетиці, медичній науці та практиці. Його переклад українською мовою є основною точкою відліку в українській медичній термінології у ХХІ столітті .Вихід у світ у 2003 році оригінального українського перекладу та адаптації «Ілюстрованого медичного Словника Дорланда» , який є найбільш авторитетним англомовним медичним словником у світі, став важливим явищем у розвитку української медичної термінології. Ця друга україномовна версія з англійськими вступними словами та українськими еквівалентами і визначеннями є безцінним знаряддям для практикуючих лікарів.Цей словник забезпечує українським лікарям доступ до англомовної медичної літератури з усього світу. У 2-х величезних фоліантах даного україномовного перекладу 29-го американського видання «Словника Дорланда» поміщено: • Понад 8100 нових термінів – загалом 121160( більше 2 300 000 слів) ! • Більш як 7600 нових статей – загалом 117 469 ! • Понад 820 ілюстрацій (із них 566 - абсолютно нові!), • Додану наскрізну рубрикацію медичних термінів (Medical Subject Headings -MeSH), • Анатомічні статті, що відповідають Анатомічній термінології Terminologia Anatomica 1998 року, • Всеохопні зміни, що відображають сучасний рівень теоретичних та практичних знань у галузі медицини, • 46 таблиць,84 схеми, 13 додатків та чимало інших удосконалень, які роблять Словник Дорланда ще ґрунтовнішим та зручнішим у користуванні! • Найбільш точний і правильний переклад найновішої медичної термінології сучасною українською мовою!
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №2
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №3
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №4
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №5
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №6
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №7
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №8
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №9
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №10
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №11
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №12
Медичний англо-український ілюстрований словник Дорланда в 2-х томах.Повний комплект!, фото №13

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: