Катушка для приладів типу Експлорер,Е- Трек,Сафарі,Кватро і т.п.

Ставок:
9
Макс. ставка:
990 грн
Додано:
26.01.2021, 21:37
Стежить за лотом: 9 людей
Додано:
26.01.2021, 21:37
Катушка для приладів типу Експлорер,Е- Трек,Сафарі,Кватро і т.п.
Лот проданий (9 ставок)
02.02.2021, 21:37:00
990 грн
Катушка для приладів типу Експлорер,Е- Трек,Сафарі,Кватро і т.п.

Опис

Стан:
Виробник:
Матеріал:
Різний
Стан:
Б/у. Стан фактично нової. З датчиком було всього три виходи. Жодних надломів,тріщин,дефектів кабеля. Глюків не спостерігалося. Відповідність показів на дисплеї базовій катушці( немає зміщень цифрових показників в ту чи іншу сторону,тобто по новому звикати до сприйняття сигналів не доводилося). Катушка у стані в якому отримав її від виробника( інф- я в посиланні на обговорення).
Реставрація:
-
Дефекти:
-
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Доставка по Україні (крім окупов.терит.)Нова пошта,тариф.Укрпошта,(+50грн.). (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Датчик виготовлений на моє персональне замовлення автором і розробником даної моделі катушок Arsenal.UA. Для оптимального підгону датчика під прилад мій прилад ( Explorer SE)надсилався безпосередньо до виробника.Саме тому вартість датчика для мене була немалою.Жодних претензій до катушки немає. Це перша ластівка,- згодом,ймовірно,на торги будуть виставлені решту аксесуарів включно з приладом. Якщо так піде й надалі ( 5 виходів за весь 2020р...),резону тримати великий арсенал катушок не бачу змісту. Азарт до пошуків,направду,пропадає. Виходиш " по приколу",-згадати кращі часи та вигуляти собаку. Зайвий раз зігнутися реально "взападло". Особливо після цієї чутливої до дріб'язку катушки. Хребет вже не той. Та й від березня навіть не пам'ятаю в який із складських боксів заникав свій прилад )). І сміх і гріх. Хто молодший тілом і душею- вперед. А я вже на форумі потішуся із знахідок камрадів )).

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: