Слєпченко В.П.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
16.02.2024, 20:15
Стежить за лотом: Ніхто не стежить
Додано:
16.02.2024, 20:15
LVImG94  (14.24)
Торги завершені
25.02.2024, 20:15:07
10 000 грн
 Слєпченко В.П., фото №2
 Слєпченко В.П., фото №3
ОписВсі фотографії лота 2
Cправжність:
Період:
Оформлення:
Техніка:
Основа:
Розмір, без рами:
Матеріал:
Картон. Розмір 36/56
Стан:
фото
Реставрація:
-
Дефекти:
-
Місцезнаходження:
Україна, Львівська область, Львів
Оплата:
Наложений платіж, Приватбанк, Monobank
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Народний художник України, заслужений діяч мистецтв України, академік.
Народився 13 листопада 1947р. в м. Олексіївка, Бєлгородської області. Закінчив живописне відділення художнього училища в місті Іваново, Росія. У 1981р. закінчив факультет графіки Української академії друкарства у Львові.
Живописець, графік, монументаліст, майстер психологічного портрету.
Працює в мистецькому напрямі романтичного символізму, винайшов свою авторську техніку і унікальний власний стиль «артлайн» (мистецтво лінії).
Учасник численних обласних, республіканських, закордонних і міжнародних виставок. Лауреат багатьох республіканських та міжнародних премій. З 1970 року відбулось більше 70 персональних виставок в Україні, Росії, Польщі, Франції, Німеччині, Канаді, Ізраїлі, Словаччині, Італії, Греції, Іспанії, Японії та інших країнах.
Художник володіє величезним діапазоном мистецьких технік, віртуоз композиції, який уміє майстерно поєднати в ній різні часово-просторові виміри, підпорядкувати другорядне головному, залишивши лише найнеобхідніше. Оформив низку поетичних збірок провідних українських і іноземних авторів. Написав портрети багатьох визначних і відомих людей світу. Живописні та графічні твори Володимира Слєпченка знаходяться в музеях, галереях та приватних колекціях України і багатьох країн світу.
Вже 50 років митець плідно працює у різних видах і жанрах образотворчого мистецтва: живопису, графіки, монументально-декоративного мистецтва, дизайну і геральдики.
Своєю творчою діяльністю, через історичні проекти веде просвітницьку діяльність серед молодого покоління нашої країни, долучаючись до відродження і розвитку національної патріотичної ідеї української держави.
Дійсний член Української академії наук, керівник відділу культури і мистецтв та член Всесвітньої Академії Мистецтв (Mondial Art Academia) Франція.
Посилання на обговорення:
 Слєпченко В.П., фото №2
 Слєпченко В.П., фото №3

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: