Відеореєстратор DVR K6000 1080р Full HD

Ставок:
1
Макс. ставка:
275 грн
Додано:
01.07.2021, 12:06
Стежить за лотом: 9 людей
Додано:
01.07.2021, 12:06
Відеореєстратор DVR K6000 1080р Full HD
Лот проданий (1 ставка)
09.07.2021, 12:06:35
275 грн
Відеореєстратор DVR K6000 1080р Full HD

Опис

Вид:
Матеріал:
відповідний
Стан:
новий
Реставрація:
ні
Дефекти:
ні
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Будь-яким способом, по бажанню покупця .
Упакую сам.
(згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Full HD 1080p компактний реєстратор: детектор руху, датчик удару, екран 2.7 дюйма, що настроюється захист файлів від перезапису.
Відеореєстратор оснащений однією камерою, яка фіксує обстановку на дорозі. Причому, камера має дуже великий кут огляду (140 градусів), що дозволяє контролювати широку площу простору перед автомобілем. Крім цього, дана модель відеореєстратора оснащена датчиком удару, вбудованим мікрофоном і багатьом іншим. Відеореєстратор буде особливо актуальний для комерційного транспорту (таксі, маршрутні автобуси). G-сенсор для надійної фіксації найбільш значущих дорожніх ситуацій.
Датчик удару (G-сенсор) відстежує зміни положення авто реєстратора в просторі, які виникають при різкому прискоренні або гальмуванні автомобіля. При спрацьовуванні датчика удару авто реєстратор створює ролик, який захищений від перезапису при повному заповненні карти пам'яті.
Додаткові переваги:
До переваг також можна віднести високу якість збірки і використовуваних матеріалів корпусу. Реєстратор простий в експлуатації досить встановити карту пам'яті, підключити прилад до живлення через гніздо прикурювача і пристрій готовий до роботи. Кріплення відеореєстратора дозволяє розгорнути пристрій у напрямку до дверей водія, що може стати в нагоді, наприклад, для фіксації бесіди з інспектором дорожньої поліції.
Особливості:
Одна камера Дисплей з діагоналлю 2.7 дюйма Датчик удару (G-сенсор) Підтримка карт пам'яті MicroSDHC від 4 до 32 Гб, рекомендовано Class 6 і вище) Запис звуку за допомогою вбудованого мікрофона. Можливість перегляду "на місці".

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: