Календар: реклама Аерофлоту, літак "Іл 62", 1989 / Внешторг

Ставок:
1
Макс. ставка:
5 грн
Додано:
15.05.2023, 19:04
Стежить за лотом: 2 людей
Додано:
15.05.2023, 19:04
Календар: реклама Аерофлоту, літак "Іл 62", 1989 / Внешторг
Лот проданий (1 ставка)
28.05.2023, 19:04:33
5 грн
Календар: реклама Аерофлоту, літак "Іл 62", 1989 / Внешторг

Опис

Матеріал:
Папір
Бумага
Стан:
З фото
Сліди часу і зберігання
По фото Следы времени и хранения
Реставрація:
Ні
Нет
Дефекти:
Сліди часу і зберігання
З фото
Дата на зворотному боці виділяється пастою
Следы времени и хранения По фото Выделена пастой дата на обороте
Показати оригінал
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Укрпочтой, Новой почтой, по договорённости.
Если что-то не видно или не понятно – спрашивайте, пожалуйста, до ставки.
Если Вы не спрашиваете – значит Вам всё видно и понятно.
С уважением и наилучшими пожеланиями!
(згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Іл-62 (за кодифікацією НАТО: Classic - «класика») - перший радянський турбореактивний далекомагістральний пасажирський літак міжконтинентальної дальності, розроблений в КБ Ільюшина в 1960 році з урахуванням світових вимог до літаків цього класу для заміни літаків Ту-114 і Іл-18.
Єдиний великомасштабний літак у своєму класі. За рівнем технічної досконалості він відповідає турбореактивному пасажирському літаку «другого покоління».
Перший політ був здійснений 2 січня 1963 р. До кінця 1967 р. - року введення в експлуатацію частина Іл-62 була переведена в ленінградський аеропорт Пулково (тоді ще «Шосе») і разом з з'явився тоді ж Ту-134 витіснила більшу частину турбогвинтових літаків.
Серійно випускався в 1966–1995 роках. Всього було випущено 289 літаків (з дослідними зразками). Третина всіх вироблених автомобілів експортувалася в соціалістичні країни, в першу чергу на Кубу.
На літаку Іл-62 було встановлено кілька світових рекордів швидкості і дальності польоту. Кілька десятиліть Іл-62 виконував функції урядового ( «борт No 1») - в СРСР, РФ, Північній Кореї [3].
На сьогоднішній день літаків цього типу в Росії в комерційній авіації не залишилося, літають вони тільки в ВПС Росії. Крім того, 4 машини використовуються КНДР і одна літає під прапором карликової білоруської авіакомпанії Rada Airlines, що займається вантажоперевезеннями.
В аеропорту Шереметьєво, на площі перед будівлею CPA поруч з терміналом B, встановлено пам'ятник літаку Іл-62.
Через різні конфігурації різних моніторів фотографії не завжди відображають фактичний колір. Дякую!
Якщо ви подивитеся на решту моїх лотів, можливо, вам сподобається щось інше.
Лоти об'єднуються при відправці.
Нехай кожна річ знайде свого задоволеного власника!
Удачі всім у продажах і придбаннях!
Ил-62 (по кодификации НАТО: Classic – «классический») – первый советский турбореактивный дальнемагистральный пассажирский самолёт межконтинентальной дальности, разработан в ОКБ имени Ильюшина в 1960 г. с учётом мировых требований к воздушным судам такого класса для замены самолётов Ту-114 и Ил-18. Единственный крупносерийный самолёт в своём классе. По уровню технического совершенства соответствует турбореактивным пассажирским самолётам «второго поколения». Первый полёт совершил 2 января 1963 г. Уже к концу 1967 г. – года поступления в эксплуатацию часть Ил-62 была передана в ленинградский аэропорт Пулково (тогда ещё "Шоссейная") и вместе с появившимся тогда же Ту-134 вытеснил большую часть турбовинтовых самолетов. Производился серийно в 1966–1995 годах. Всего было выпущено 289 самолётов (с прототипами). Треть всех выпущенных машин поставлялась на экспорт в социалистические страны, в первую очередь, на Кубу. На самолёте Ил-62 было установлено несколько мировых рекордов скорости и дальности полёта. В течение нескольких десятилетий Ил-62 служил в качестве правительственного («борт № 1») – в СССР, Российской Федерации, Северной Корее[3]. На сегодняшний день в России в коммерческой авиации не осталось самолётов этого типа, они летают только в ВВС РФ. Кроме того, 4 машины используется КНДР и одна летает под флагом карликовой белорусской авиакомпании Rada Airlines, занимающейся грузовыми перевозками. В аэропорту «Шереметьево» на площади перед зданием ЦПУ рядом с Терминалом «В» установлен памятник Ил-62. В связи с разной конфигурацией разных мониторов фотографии не всегда отображают фактический цвет. Спасибо! Если посмотрите остальные мои лоты, возможно вам ещё что-то понравится. Лоты при отправке комбинируются. Пусть каждая вещь найдёт своего довольного обладателя! Успехов всем в продажах и приобретениях!
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: