1 ETHEREUM (ETH). Картина в електронному вигляді.

Ставок:
0
Макс. ставка:
0 грн
Додано:
04.11.2021, 12:24
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
04.11.2021, 12:24
Client897309  (0.00)
1 ETHEREUM (ETH). Картина в електронному вигляді.
Торги завершені
06.11.2021, 12:24:57
1 грн
1 ETHEREUM (ETH). Картина в електронному вигляді.
ОписВсі фотографії лота 1
Період:
Сюжет:
Вид:
Матеріал:
Картинка в електронному вигляді
Стан:
Потрібно лише роздрукувати та можно використати для подарунка або для розіграшу друзів та колег, може бути в якості подарунку на день народження та інших свят, номінал "1 ETH" по теперішньому курсу відповідає 64-м тисячам гривень тому продоється з порожнім гаманцем за необхідності можу замінити на ваш номер гаманця ETH . Може бути в якості жарту та мікро інвестиції, якщо поповнити даний чи замінити на свій номер гаманця! Файл ключа відправлю в повідомленнях, резервних копій ключів не зберігаю тому його потрібно зберігати в надійному місці на флеш карті чи на папері і не показувати чужим людям.
Все що потрібно це роздрукувати та оформити в рамочку, ніякої поштової пересилки та витрат на доставку, за потреби можу зробити на іншу суму за домовленістю. Ключ від гаманця(код) який зазначений на картинці вишлю окремо!
Не є платіжним засобом! Також автор не відповідає за ваші кошти, якщо ви вирішуете поповнити гаманець для розігришу друзів чи в якості подарунку то відповідаєте за свої дії та кошти лише тільки ви, я лиш продаю право використовувати свою графічну роботу (картинку)! За необхідності зроблю та вишлю трохи з іншим дизайном, а також є картинки з Dogecoin з прикріпленними до них реальними гаманцями з реальними коїнами в сумі 1 та 5 DOGE.
Реставрація:
ні
Дефекти:
немає
Місцезнаходження:
Одеса, Україна
Оплата:
Оплата на карту приват
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Доставка не потрібна, треба лиш скачати та роздрукувати фото і отримати ключ від гаманця в повідомленнях щоб за потреби потім перевести ці Coin в іншу валюту. (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Картинка яку можно роздрукувати безпосередньо зі свого браузера у форматі А4 чи ін...
Посилання на обговорення:
1 ETHEREUM (ETH). Картина в електронному вигляді., фото №2
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: