Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки

Ціна:
1 200 грн
Додано:
11.06.2021, 20:39
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
11.06.2021, 20:39
antiqueshopua  (11.18)
Товар продається за фіксованою ціною. Після натискання кнопки "Купити" з Вами зв'яжеться продавець для завершення покупки. Авторизація не обов'язкова.
Місцезнаходження
Чернівці
Оплата
Оплата при отриманні, оплата на карту Приват Банку.
Відправлення лота
Україна, Увесь світ
Доставка
Вантажоперевізники, Нова Пошта, особисто на зустрічі. Покупець оплачує доставку.
Увага!!! Всі лоти застраховані на повну вартість при відправці! Будь ласка, перевіряйте цілісність відправлення при отриманні на пошті! В іншому випадку ніякі претензії щодо (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
1 200 грн
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №2
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №3
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №4
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №5
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №6
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №7
ОписВсі фотографії лота 6
Основний матеріал:
Країна:
Матеріал:
латунь, дерево
латунь, дерево
Стан:
Хороший
хорошее
Реставрація:
Очищені
очищены
Дефекти:
Ні
нет
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Чернівці
Оплата:
Оплата при отриманні, оплата на карту Приват Банку.
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Вантажоперевізники, Нова Пошта, особисто на зустрічі. Покупець оплачує доставку.
Увага!!! Всі лоти застраховані на повну вартість при відправці! Будь ласка, перевіряйте цілісність відправлення при отриманні на пошті! В іншому випадку ніякі претензії щодо
(згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Старовинні великі дзвони покликати слуг!
Дуже цікаві дзвіночки, виготовлені з латуні та дерева! Віра і правдивість служили на віллі Анни Марії, щоб покликати слуг! Вілла розташована в Німеччині і має рік заснування 1885. Спочатку ця вілла належала родині заможного промисловця, а пізніше Анна-Марія стала готелем і проіснувала до 1998 року. У наші дні вілла належить родині професора медицини, а весь перший поверх призначений для прийому відвідувачів, адже професор проводить консультації.
У них дуже красиве, красиве і мелодійне звучання.
Мелодійний дзвін дзвонів здатний повернути настрій в будинок, відвернути всю нечисть і протистояти зазіханням злих сил. У народі вірили, що краще вибирати дзвін зі срібла або заліза. На ньому повинен бути чистий, що не дратує дзвін.
Щоб активувати амулет, досить повісити його в тому місці, де він буде часто дзвонити. Прислухайтеся до його передзвінів. Якщо мелодія змінюється, стає жалібною або зовсім замовкає, пора міняти захисника, так як він ввібрав в себе занадто багато негативної енергії.
Чудова прикраса інтер'єру, а також функціональна і корисна річ!
В наявності є засоби для чищення бронзи, міді, латуні!
Перед тим, як зробити ставку, задайте свої питання про лот! Буду радий на них відповісти!!!
Пропоную вам подивитися на інші мої лоти!!! Дякую за увагу!!! Приємного вам вибору і щасливих покупок!!!
Відправляю лоти новою поштою, також є можливість відправити їх за межі України міжнародним перевізником!
Увага!!! Всі лоти застраховані на повну вартість при відправці! Будь ласка, перевіряйте цілісність відправлення при отриманні на пошті! В іншому випадку ніякі претензії щодо цілісності товару не будуть прийняті!
Винтажные большие колокольчики для вызова прислуги!Пара! Очень интересные колокольчики, изготовлены из латуни и дерева! Верои и правдои служили на Вилле Анна-Мария для вызова прислуги! Вилла находится в Германии и имеет год основания 1885. Изначально эта вилла принадлежала семье богатого промышленника, а уже позже Анна-Мария стала гостиницеи и просуществовала до 1998 года. В наше время вилла принадлежит семье профессора медицины, а весь первыи этаж предназначен для приема посетителей, т.к профессор проводит консультации. Имеют очень красивое красивое и мелодичное звучание. предметы в отличном состоянии, практически без следов времени и пользования.Также Мелодичный звон колокольчиков способен вернуть настроение в дом, отвернуть всю нечисть и противостоять поползновениям злых сил. В народе считалось, что выбирать колокольчик лучше из серебра или железа. У него должен быть чистый, не раздражающий звон. Для активации оберега достаточно повесить его в то место, где он будет часто звенеть. Прислушивайтесь к его перезвону. Если мелодия изменится, станет жалобной или вовсе замолкнет, пора менять защитника, так как он вобрал в себя слишком много негативной энергетики. Прекрасное украшение интерьера, а также функциональная и полезная вещь! В наличии есть средство для чистки бронзы, меди, латуни ! Перед тем, как делать ставку, задавайте интересующие Вас вопросы по лоту! С радостью на них отвечу!!! Предлагаю посмотреть и другие мои лоты!!! Спасибо за внимание!!! Всем приятного выбора и удачных покупок!!! Отправляю лоты новой почтой, также возможна отправка за пределы Украины международным перевозчиком! Внимание!!! Все лоты при отправке страхуются на их полную стоимость! Пожалуйста, проверяйте целостность предмета при получении на почте! В противном случае никакие претензии по поводу целостности товара не принимаются!
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №2
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №3
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №4
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №5
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №6
Дзвіночки для виклику слуг. Латунь. Німеччина. 2 штуки, фото №7

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: