Ваган Ананян "Зустріч". Альбом-каталог

Ставок:
2
Макс. ставка:
201 грн
Додано:
01.08.2019, 00:58
Стежить за лотом: Ніхто не стежить
Додано:
01.08.2019, 00:58
Ваган Ананян "Зустріч". Альбом-каталог
Лот проданий (2 ставки)
03.08.2019, 00:58:16
201 грн
Ваган Ананян "Зустріч". Альбом-каталог

Опис

Cправжність:
Період:
Матеріал:
бумага.
Стан:
отличное. Новое.
Реставрація:
не нуждается в реставрации.
Дефекти:
без дефектов.
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Доставка Новой почтой за счет покупателя. (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Ваган Ананян "Зустріч". Альбом-каталог.
Киев, 2016 г.
Мягкий переплет.
Формат 21 / 28 /1 см
До каталогу увійшли твори з колекцій Аукціонного дому "Дукат", О.Рімко, С.Беньямінової, М.Вайсберга, І.Жмулюкіної, А.Мокроусова, В.Соболевського.
Ваган Ананян — непересічна фігура не лише для свого часу, але і для українського мистецтва загалом. Вірменин, чиє життя було тісно пов’язане з Одесою, лишив у спадок численну кількість творів. Його авторству належить понад 500 робіт.
На виставці у галереї «Дукат» вперше у Києві було представлено понад 50 живописних і графічних творів художника, чиє ім’я незаслужено забуте історією українського мистецтва. Виставка «Зустріч» — рішуча спроба заповнити білі плями, перевідкрити недооціненого майстра, талант і наснага якого так вирізняли Ананяна за життя. У своїй творчості митцю вдалося не загубитися у розмаїтті стилів і течій свого часу, зайняти окрему, на ні що не подібну нішу.
Творчість Вагана Ананяна — яскраве переживання зовнішнього світу через внутрішнє розуміння духовного і вічного. Це символізм образу і власна манера вияву найтонших граней у ньому. Одна з ключових у творчості — біблійна тема. Глибинні пошуки зв’язків з містичним, надреальним проявляються у релігійних сюжетах, символічних образах християнської іконографії, самобутньо і сміливо трактованих.
Для когось «Зустріч» стане першим знайомством із творами Вагана Ананяна, для інших – довгоочікуваною подією. Так чи інакше, його мистецтво — це не лише справа життя, це особисте повідомлення художника до кожного з нас.

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: